英语:鲁教版八年级下Unit7《I’ll help clean up the city parks》(同步测试题2)

Unit 7.  I’ll help clean up the city parks.Synchronous Test(同步测试)
I. 单词拼写:
1.Can’t you see the “No smoking” s_______?
2.Working with you gave me a lot of p________.I really enjoy it.
3.The company was e________ in 1950.
4.I think I can f________ up the clock.
5.Something is wrong with the TV. It needs r___________.
6.There is no chalk in the classroom. Could you please go to my office and f______ some for me?
7.Chen Zhong sings songs well. He wants to be a p___________ singer in the future.
8.People in these countries don’t have enough food to eat,and many of them have died of h_____.
9.You can i_______ how different the table manners there are from ours.
10.The m_______ part of the job is done by machine.
II. 从方框中选择适当的短语完成句子:
put off,          call up,       set up,        come up with,     put up,     
take after,        cheer up,      run out of,     fix up,          give out		1.The teacher came into the classroom and ______________ the papers as quickly as possible.
2.The man was unlucky, he ____________________ his money and had to beg in the street.
3.My bike is broken. I have to _________it_______ today.
4.I want to _______________ a stamp collectors club. I need to know more persons who like collecting stamps.
5.The man ______us_______ , but we were not at home.
6.She ___________ the plan with excuse that she had too much to do.
7.He seems very sad. Lets_______him________.
8.He thought and thought. At last he _____________ a good idea.
9.Your daughter doesn’t ____________ you in any way. You are quiet, but she is outgoing.
10.Don’t ____________ pictures on the wall.
III.用所给动词的适当形式填空:
1.Would you like ______(clean) up the city parks?
2.Could you please______(give) out food at the food bank?
3.We can’t put off _______(make) a plan.
4.Two weeks ________(be) enough for us.
5.They ________(set) up a food bank next year.
6.He spends about two hours_______(do) his homework.
7.Han Mei _______(say) she has learned more about animals.
8.I have_____(run) out of all the money.
9.All the students will go out and play if it stops_______(rain) later.
10.David has been______(try) to cheer him up for ten minutes.
IV. 句型转换:
1.They both like apples.(改为否定句)
 ______ _______ _______ _______ apples.
2.Last year my father didn’t smoke any more. (改为同义句)
 Last year my father_______ _______.
3.These children don’t have bikes. I want to give my bikes away to them. (合并为一句)
 I want to give my bikes away to ______ ______ ______ ______ ________.
4.He told the teachers about his problems. (改为一般疑问句)
 _____ ______ ______ the teachers about his problems?
5.Tom is similar to his father. (改为同义句)
 Tom ______ _______ his father.
6.It took us about two days to do the job. (改为同义句)
 _______ _______ about two days ________ the work.
7.I could help coach a football team for little kids. (就划线部分提问)
 ______ ______ _______ _______ could you________?
8.Be quiet,please. (改为反意疑问句)
 Be quiet,_______ _______?
9.Hui Ping says he has learnt more about English. (就划线部分提问)
 ______ _______ Hui Ping________?
10.She plays the piano very well. She sings very well,too. (合并为一句)
 She______ _______plays the piano very well ______ ______ sings very well.
V. 单项选择:
1.You shouldn’t ________ your hope. Everything will be better.(2007长春)
  A. give up B. fix up C. cheer up D. put up
2.Since the villagers’ houses have been washed away by the flood, the soldiers are helping them_____ tents. (2007黑龙江)
  A. put on  B. put off  C. put up
3.A lot of meeting were______ because of the dangerous disease. (2007天津)
  A. turned off   B. set off   C. put off   D. taken off
4.Don’t _______ the people in trouble. Try to help them. (2007吉林)
  A. hear from  B. go over  C. laugh at  D. look like
5.—Tom, it’s cold outside. ______ your coat when you go out.
  --OK, Mom. (2007安徽)
  A. Take off  B. Take away  C. Put away  D. Put on
6.The plane _____ at three o’clock in the afternoon. (2007广东)
  A. takes off  B. takes away  C. takes out  D. takes down
7._____ spending our vacation in a hotel, why not try hiking in the country? (2007江西)
  A. Instead of  B. Because of  C. Thanks to  D. As for
8.Pollution is a serious problem. Scientists have _______ some good ways to save it. (2007呼和浩特)
  A. come up with  B. come on  C. come out  D. come up
9.Some people plan to ______ a volunteer project to help the disabled children. (2007青岛)
  A. put up  B. think up  C. set up  D. cheer up
10. –The shoes are very nice.	I’ll take them.
   --But you must         first. I think the size is a bit small for you. (2007淄博)
   A. pay for them		B. try them on		C. put them on			D. Take them off
11. The music is too loud,would you mind______? (2007内江)
A. turn it down        .B. turning it down           C. turning down it
12. _______ the bad weather, the swimming match had been put off. (2007山西)
A. Because        B. Thanks to      C. With the help of 
13. ---_______the socks,Jim. You shouldn’t throw them everywhere. (2007江西)
---OK.Mom.
A.Drive         B.Take off     C.Try on     D.Put away
14. He ______ a piece of waste paper, and put it into the rubbish bag. (2007河北)
  A. picked up    B. threw away    C. looked for	D. handed in
15. Remember to______ the lights when you leave your classroom.
A.trn on    B.tu off    C.turn up — Great changes have taken place in this city. 
— Right. Many modern tall buildings have been _____ these years. (2007武汉)
A. turned up B. put up C. shown up D. fixed up 
17. Kate didn’t go to the movie last night because she had to ___ her sick dog at home. (2007陕西)    A. look at   		    B. look up    		C. look for    		D. look after
18. My parents and I like to     outside after dinner.It is really relaxing.      A..run off    B.hang out    C.dress up Don’t worry! I’m sure you’ll ______your classmates if you are kind and friendly to them.  (2007济南)A.catch up with B.agree with  C. get on well with  D. make friend withHow are you getting along with your classmates? (2007福州)
    --Very well. They are all____ me.
    A, afraid of        B. angry with      C. tired of       D. friendly to
VI.完型填空:
   How can you think in English? I think the best way is to practice as what a football player does every day. During the   1   the football player will pass the ball to his teammates over and over again. So he won’t have to   2   passing the ball in the game, he will just do it. You can   3   yourself to think in English this way. The first step is to think of the words that you use daily, simple everyday words  4   book or shoe or tree. For example, whenever you ___5____a “book” you should think of it in English instead of in your mother language.
    After you have learned to think of several words in English, then move on to the next step—
thinking in   6  . Listening and repeating is a very useful   7   to learn a language. Listen first and don’t care too much about   8   you fully understand what you’re hearing. Try to repeat what you hear. The more you listen, the   9   you learn. After you reach a higher level, ____10   having conversations with yourself in English. This will lead you to think in English.
  1. A. practice		B. break				C. game				D. day
  2. A. wait for		B. think about			C. look at				D. give up
  3. A. allow			B. train				C. tell				D. ask
  4. A. in			    B. about				C. like				D. from
  5. A. buy			B. keep				C. borrow			D. see
  6. A. sentences		B. passages			C. lessons			D. classes
  7. A. idea			B. step				C. way				D. pan
  8. A. which		    B. whether			C. how				D. why
  9. A. harder		    B. less				C. later				D. more
  10. A. remember		B. stop				C. start				D. finish
VII. 阅读理解:
A
    Every year thousands of young people in England finish school and then take a year off before they start work or go to university. Some young people go to other countries and work as volunteers (志愿者). Volunteers give their time to help people. For example, they work in schools or hospitals, or they do something helpful for the environment.
    Pauline Jones, 18, lives in Cardiff, Wales. Next year she wants to go to university to study Chinese, but now she’s living in Belize. Pauline says, “I’m working with other people here to save the coral reefs (珊瑚礁) in the sea near Belize. The reefs here are beautiful, but if the sea water is very polluted (污染), the coral dies. I’m helping to do research on the coral and the fish that live around the reefs. All over the world, coral reefs are dying. We need to do something about the problem before it’s too late.”
    “I’m staying with a family here and I help do some housework. I don’t get any money, but
that’s OK. I love my work here, and I’m learning a lot about the people of Belize—and myself!
When I finish my work, I want to stay here for another three months. I want to travel around
Belize and Central America.”
  1. Some young people from England _______ after they finish school.
    A. go to university abroad         B. spend one year abroad as volunteers
    C. go to work for money          D. start work in schools or hospitals
  2. Paul in Jones, an eighteen-year-old girl, is living in _______ now.
    A. England         B. China            C. Belize            D. Cardiff
  3. Paul in Jones is _______ with other people.
    A. studying Chinese in a university      B. working to save the coral reefs
    C. helping do some housework         D. doing some research in Wales
  4. From the passage, we know that the coral reefs ______.
    A. will die because of the pollution      B. are not as beautiful as before
    C. cannot live without fish in the sea     D. will probably be sold for money
  5. Paul in Jones wants to            after she finishes her work as a volunteer.
    A. stay there for another year           B. go back home to start work
    C. learn about the people home         D. travel around Central America
B
 “How are you?”is a nice question.It’s a friendly way that people in the U.S.A greet each other. But “How are you?”is also a very unusual question.It’s a question that often doesn’t need an answer.The person who asks“How are you?”hopes to hear the answer“Fine”,even if the person’s friend isn’t fine.The reason is that “How are you?”isn’t really a question and “Fine”isn’t really an answer.They are simply other ways of saying“Hello”or “Hi”.
Sometimes,people also don’t say exactly what they mean.For example,when someone Asks “Do you agree?”,the other person might think,“No, I disagree.I think you’re Wrong...”But it isn’t very polite to disagree so strongly,so the other person might say“I’m not sure.”It’s a nicer way to say that you don’t agree with someone.
People also don’t say exactly what they are thinking when they finish talking with other people.For example,many talks over the phone finish when one person say “I’ve to go now.”Often,the person who wants to hang up gives and excuse:“Someone’s at the door.”“Something is burning on the stove.”The excuses might be real,or not. Perhaps the person who wants to hang up simply doesn’t want to talk any more,but it isn’t polite to say that. The excuse is more polite,and it doesn’t hurt the other person.
Whether they are greeting each other,talking about an idea,of finishing a talk,people don’t say exactly that they are thinking.It’s an important way that people try to be nice to each other,and it’s part of the game of language.
6.When a person in America asks“How are you?”,he or she wants to hear“   ”
   A.How are you?		B.Hello		C.I don’t know.		D.Fine
7.When a person disagree with someone,it is polite to say“      ”
   A.You are wrong.I disagree.			B.I’m not sure.
   C.I’m sure I disagree.				D.No, I disagree.
8.A polite way to finish talk is to say“       ”
   A.You have to go now.				B.I want to hang up.
   C.I have to go now.					D.I don’t want to talk any more.
9.When a person says“I’ve to go now.Someone’s at the door.”,the person may be       .
   A.giving an excuse					B.hurting someone’s feeling
   C.ill								D.asking you a question
10.The rule of the game of language is probably       .
   A.“Always say what you mean”			   B.“Don’t disagree with people.”
   C.“Never say exactly what you’re thinking.”    D.“Be polite.”
VIII.根据汉语完成句子:
1.我们需要想出一个好计划.
  We need ______ _______ ________ ________ a plan.
2.你可以在食品库分发食物.
  You could ______ _______ food at a food bank.
3.我愿意让生病的孩子快乐起来.
  I’d like to ________ ________  sick kids.
4.我们每人打电话给10个人,请他们来.
  We each _______ _______ ten people and ask them_______ ________.
5.他们总是自愿贡献他们的时间来帮助他人.
  They always________ their time ________ ________ other people.
6.吉米已经用完了所有的钱.
  Jimmy has ______ _______ _______ all his money.
7.他咳嗽的厉害,他的医生让他戒烟.
  He has a terrible cough. His doctor asked him _______ _______ ________ smoking.
8.她想成为一名职业歌手.
  She wants to be a ___________ ___________.
9.我把一些衣服赠送给了这个小女孩,因为我穿着太小.
  I ________ ________ some clothes to the little girl because they are too small for me.
10.他们为家长开通了来电直播中心.
  They ______ _______ a call-in center for parents.
IX. 书面表达:
 根据汉语提示及要求,以Sally’s Dream为题写一篇短文.
 提示: 1.Sally是一个中学生,她想成为一名职业演员.
      2.她同时也是一名志愿者,经常参加一些志愿者服务活动,业余时间她还上表演课.
      3.现在她遇到了一些麻烦,无钱上表演课.她想出了许多办法,如: 打电话给家长、主动辅导孩子的美术、张贴启事寻找工作挣钱等。
      4.问题解决了,她可以继续上课了,她的梦想回实现的。
 要求:1、条理清晰,语句通顺,语法正确,书写规范。
       2、不少于80个单词。
Sally’s Dream
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Keys:
单词拼写:
1.sign    2 . pleasure    3. established   4. fix        5. repairing  
6.fetch   7. professional  8.  hunger     9. imagine   10. major
II. 从方框中选择适当的短语完成句子:
1.gave out  2. ran out of  3. fix, up         4. set up     5. call, up    
6. put off   7. cheer, up   8. came up with   9. take after  10. put up
III.用所给动词的适当形式填空:
1. to clean   2. give    3. making   4. is       5. are going to set  
6. doing     7. says    8. run      9. raining  10. trying
IV. 句型转换:
1. Neither of them likes   2. stopped smoking   3. children who don’t have bikes            4. Did he tell                5. takes after            6. We spent, doing/on  
7. What kind of work, do  8. will you   9. What does, say  10. not only, but also
V. 单项选择:
ACCCD   AAACB  BBDAB  BDBCD
VI.完型填空:
1. A				2. B			3. B			4. C			5. D
  6. A				7. C			8. B			9. D			10. C
VII. 阅读理解:
1. B				2. C			3. B			4. A			 5. D
6. D             7. B         8. C         9. A        10.D
VIII.根据汉语完成句子:
1.to come up with  2. give out  3. cheer up  4. call up, to come  5. volunteer, to help   
6.  run out of      7. to give up  8. professional singer   9.gave away  10. set up
IX. 书面表达: 
   Sally is a high school student. She wants to be a professional actress. As a volunteer, she often volunteers her time to help other people. At the same time she takes acting lessons. Now she has run out of money for acting lessons. She needs to come up with ideas for making money. She called up parents offering art lessons to children.She even put up signs for asking for jobs. Now she’ll be able to continue her lessons ,and she can become a professional actress one day.
学]优∴中%考],网www.xyzkw.com
学优中考网                                                                  www.xyzkw.com
学优中考网                                                                  www.xyzkw.com

Unit 7.  I’ll help clean up the city p..Unit 7.  I’ll help clean up the city parks. Synchronous Test(同步测试) I. 单词拼写:1.Can’t you see the “No smoking” s_______?2.Working with you gave me a lot of p________.I really enjoy it.3.The com...

文档格式:
.doc
文档分类:
英语 -- 全国 -- 八年级
文档标签:
I’ll help clean up the city parks 英语 鲁教版 八年级下
展开

相关文档

官方公共微信

返回顶部