2018年春牛津译林版英语八年级下册(导学案)Unit 2 Study skills &Task

Unit 2 Travelling Study skills & Task
学习目标
1.能够从文章中迅速找出五个要点。
2.能够将谈论个人经历所需的信息整理归类。
3.能够详细描述自己的旅行、度假经历和感受。
4.尝试写一篇有关旅行的文章。
学习重难点
1.学会使用五个要点描述一次经历或者一件事情。
2.能够详细描述自己的旅行、度假经历和感受。
翻译下列短语
以下的要点_______________________________ 
2.作为一个例子_______________________________
3.在寒假期间_______________________________ 
4.写下这些细节_______________________________
5.欣赏自然美景_____________________________ 
6.在湖边钓鱼_________________________________   
7.离开去机场_______________________________ 
8.在凌晨_____________________________________   
9.三个半小时_______________________________ 
10.最著名的主题公园__________________________
单项选择
(   ) 1. Don’t worry. I’m sure he will ________ home soon.
A. come to    B. return to   
C. come back           D. back
(   ) 2. The people in Beijing is as friendly as ________ in Nanjing.
      A. one      B. that     C. those      D. it
(   ) 3.We have lived in this town ________.
    A. six years	            B. since six years   
C. for six years	         D. for six years ago
(   ) 4. Her father ________ in 1990 and her husband ________ for more than five years.
     A. died, dead   	         B. has died, dead   
C. died, has been dead	      D. has died, has died
(   ) 5. I ________ Lingling since she ________ our school two years ago.
     A. haven't seen, left       	 B. hadn’t seen, left
     C. didn't see, left	            D. didn't see, leaving
(   ) 6. Can you finish writing this report ______ tomorrow evening?
     A. at        B. by        C. of     D. in
(   ) 7. Army doesn’t like traveling, and I don’t ______.
     A. as well   B. too        C. either       D. also
(   ) 8. It’s the best place I can ______.
     A. go        B. went to        C. visit     D. travel
(   ) 9. I ______ the book from the library last month.
   A. borrowed   B. has borrowed   C. lent  D. bought
 三、用所给词的适当形式填空。(20分)
2. We have to ______(go) back now.
3. Kitty ______(write) 12 letters to me since 20th April.
4.  _______(buy) a computer for me last month.
7. He _______(be) away from here for almost four years.
8. We _______(not hear) from you for a long time.
四、完型填空
The summer vacation is the best time of the year for most American children. The __1__ is usually good, so they can have a good time outdoors. If one lives in the countryside, he or she may have fun __2__ in the woods or fields. If one lives in a big __3__, he or she may like to go to a park to play.
	Tom, __4__ American boy, enjoys traveling very much. He __5__ travels in his country. But he wants something different this __6__. He is interested in Chinese history. __7__ he is going to Beijing and Xi’an by plane. He is leaving on the 15th of July and getting __8__ to New York on the last day of the month. He plans to have a fantastic vacation. __9__ these days, he is visiting places of interest and going shopping. At __10__, he is taking walks to enjoy night views. He is sure he will have a wonderful vacation.
(   )1. A. weather		B. people			C. food	  D. beaches
(   )2. A. to play		B. playing     C. play	   D. played
(   )3. A. house		B. school	   C. city	   D. street
(   )4. A. the			B. /				C. a		   D. an
(   )5. A. always		              B. never			
C. hardly	                 D.hardly ever
(   )6. A. spring			           B. summer		
C. autumn		              D. winter
(   )7. A. Because		B. But			C. So			D. If
(   )8. A. out			  B. into			C. up			D. back
(   )9. A. During			B. At			C. On			D. With
(   )10. A. morning		           B. night		
C. noon		              D.afternoon
答案:
一、1. the following points       2. as an example       3. during the winter holiday     4.write down the details      5.enjoy the natural beauty    6.go fishing by the lake   7. leave for the airport   8. in the early morning     9. three and a half hours    10.the famous theme park   
二、1. C    2.C    3.C     4. C     5.A   6.B     7.C     8.C     9.A   
三、1. go   2. has  written   3.bought    4. has been away   5. haven’t heard   
四、1. A    2.B    3.C    4.D   5.A    6.B   7.C   8.D   9.A   10.B 

Unit 2 Travelling Study skills & Task..Unit 2 Travelling Study skills & Task学习目标1.能够从文章中迅速找出五个要点。2.能够将谈论个人经历所需的信息整理归类。3.能够详细描述自己的旅行、度假经历和感受。4.尝试写一篇有关旅行的文章。学习重难点1.学会使用五个要点描述一次经历或者一件事情。2.能够详细描述自己的旅行、度假经历和感受。翻译下列短语以下的要点___

文档格式:
.doc
文档分类:
英语 -- 全国 -- 八年级
文档标签:
英语 牛津译林版 八年级下
展开

相关文档

官方公共微信

返回顶部